Fläskfilé med quinosallad och morotstsatziki


Börja med att riva morötterna grovt med ett rivjärn. Vid uteblivet rivjärn
Hacka morötterna fint med en kniv.


Skölj quinoan förslagsvis i ett kaffefilter om du inte har ett durkslag.




Häll i kesella, creme fraish, citron och morötter i en burk och blanda.


Det ska se såhär fint ut och gaffeln ska stå upprätt i tsatzikin om du
har gjort rätt


Koka Quinoan en evighet och låt den svalna sen.


Om du inte har någon vitlökspress så hacka en halv (eller tre) vitlöksklyftor
och häll i det i tsatzikin.


Smält smör i en grillpanna (Evelina är lite dagen efter vid tillfället detta
kort togs. Hon ser egentligen inte ut såhär, eller....?)


Lägg vackert i skivad och putsad fläskfilé i pannan (se film för instruktioner
på hur du putsar och skivar)


Stek bitarna tills de blir fint gyllene.


Lägg upp allt fint på en tallrik tillsammans med gurka och ärtskott.

Varsågod och njut!

Kommentarer
Postat av: agnes

koka en evighet. hahhahaha!

2011-01-06 @ 19:07:10
Postat av: Sophie MKV

Min gaffel står inte upprätt.. Hur gör man då? ;)

//hälsningar lila lila

2011-01-06 @ 20:03:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0